tisdag 9 september 2014

Jubileum för jubelidioter

Just det, nu är det jubileum! Hundrainläggsjubileum. Nu jävlar-i-min-lilla-ladugård är det party, för här firar vi ett hundra inlägg. 

Ett hundra inlägg av svordomar, laser, gamla spel och tvivelaktig fulkultur, på en blogg som hållits strax ovanför grönsaksstadiet i lite över ett år. Häromdagen roade sig er ödmjuke skribent med att ögna igenom de inlägg som den stackars läsaren bjudits på, och kan konstatera att det är en minst sagt blandad kompott av stavfel och tappade trådar som ni tvingats ta del av. Party för tusan. Jag sa: Party.
Så ja, här håller vi hårt på etiketten.

Den gode doktorn har, som exempel på en som tidigare nämnd tappad tråd, ännu inte skjutit sig genom hela spelhistorien. Det projektet körde ur spår någonstans vid 1995, och inlägget om det nytänkande skräpliret Mortal Coil. Man kan innovera en skitkorv hur mycket man vill, det är fortfarande en skitkorv, som sagt. Ett annat borttappat ämne är ju spel som skrämde en mer knäckformad sorts skit ur den unge doktorn, och den häxkitteln finns det ju trots allt mycket kvar att rota fram ur. Spel alltså. Det är spel som ska rotas fram. Inte knäck.

Många andra projekt har ju å andra sidan avslutats också. Framför allt laserprojekt. Om jag inte visste bättre skulle jag tro att er vördade skribent är en sorts nörd utan fritid och bättre saker att göra. Man skulle till och med nästan kunna drista sig till att tro att den gode doktorn hade en sorts fallenhet för att bygga laserleksaker för förvuxna pojkar och flickor.

Ja, doktorn verkar nästan lika sysslolös som de stackars läsare som ändå tycks lägga något uns av sin tid på att kasta getögon på den här välskymda vrån av Internets baksida. Fast antalet återkommande läsare går gissningsvis att räkna på en blind fläktreparatörs högerfingrar, men det är ett ämne som vi talar tyst om här i Doktorlaserland.

Vad kan sagda stackars läsare vänta sig de kommande hundra inläggen då, månntro? Jag trodde aldrig ni skulle fråga. Det var därför jag ställde frågan själv. Det kallas retorik. Bitches. För närvarande ligger undertecknad väldigt lågt med laserbygget, då det varit lite väl mycket av den varan på sistone, och man blir lätt mätt. Särskilt när funderingar om Team Ops-arsenalens vara eller icke vara fortfarande cirkulerar. Dock kommer ju givetvis något att göras av Halo-bössan, förr eller senare.

I nuläget befinner sig den gode doktorn i kulturläge, och ägnar således många timmar åt att läsa sig igenom biblioteket, samt fylla på sagda bibliotek med ytterligare fler vederstyggligheter, så den som fortsätter besöka min hörna framöver lär finna en hel del inlägg angående kvasi-ockulta konstigheter och antropologiska utsvävningar.

Nog så här långt. Tills inlägg nr 101, auf Wiedersehen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar