torsdag 1 maj 2014

Jag öppnar upp. Pillar lite grand.

Det går inte jättefort fram, men laserbygget tar små myrsprång framåt vissa dagar. I dag har varit en sådan dag. Två steg har tagits; Geväret har fått en avtryckare, som kanske eller kanske inte kommer att fungera bra. Jag har dessutom slipat upp öppningar för display och kontrollpanel, vilket har varit ett rätt stort bekymmer. Tills nu, då.
Som synes är tanken alltså att limma fast hållarna från originalpistolen, för att försöka få det hela så stabilt som möjligt. Avtryckaren kan komma att bytas ut om det visar sig att nuvarande konstruktion blir för vinglig, men just nu räknar jag med att den blir mer stabil då geväret sitter ihop.
I knappväg återstår då att montera dit en sköldknapp samt brytaren för inom- och utomhusläge. Ingen av dem bör rimligtvis innebära några större problem, det är mest en fråga om att hitta lämplig placering på vapnet. Det innebär också att gevärets grundkonstruktion börjar närma sig sitt slut, och att jag kan börja fokusera på att pressa in elektroniken. Fast först skall väl skalet målas, förstås.

Det var allt så här långt! På återseende.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar