torsdag 24 april 2014

Jag är inte död, det bara luktar så

Den gode doktorn har hållit sin stora käft ett skapligt tag nu, och känner således behovet att posta ett inlägg för att visa att han fortfarande sprattlar tillräckligt mycket för att bårhuspersonalen ska hålla sig på behörigt avstånd ett tag till. Den käre läsaren bör dock veta att det är nästan full aktivitet i laserverkstaden just nu. Eller ja, full och full. Er ödmjuke skribent har varit ganska full tack vare en expedition till kungliga hufvudstaden för att lyssna på formidabel musik och umgås med de underutvecklade primater som även går under benämningen "vänner och bekanta". Och den tidigare påtalade aktiviteten har väl dessvärre blivit därav.

Men nog har det hänt saker allt. Super soaker-geväret börjar så sakteliga likna ett lasergevär. Efter att linsen monterats i pipan har således nu även hållaren för sensorkupolen monterats,vilket vanligtvis ju brukar vara den jobbigaste biten på ett dylikt bygge.
Det är dock inte det enda framsteg som gjorts på den lille gynnaren, magasinet har nämligen rensats och förberetts för att kunna hålla batterierna vilket möjliggör enkla byten vid låg energinivå. Lite färg har det fått dessutom.

Är hon inte grann så säg!

Utöver detta har er genialiske ingenjör slutligen fått därriären ur droskan och börjat massproducera externa sensorer. Hittills är fyra stycken färdiga att med stolthet bäras runt huvudsvålen, för att göra det ännu lite enklare för motståndaren att vinna över dig. Sportslighet är ju viktigt, sägs det. Därmed hade jag tänkt försöka pressa ut ytterligare fyra par innan valborgshelgen, utifall det mot all förmodan skulle vara så att mina planer inte går i det välkända stöpet. "Vilka planer?" frågar självklart den inkvisitoriske läsaren. Planerna att med snoppkort varsel dra igång en Lazer Tag-turnering, så klart. Förhoppningsvis finns det tillräckligt med dårar i omnejden som är sugna på att förfesta med lite laserfärgat ultravåld under walpurgis nacht eller därpå följande socialisthögtidsdag.

Känner man sig manad att delta är det bara att anmäla sig, och förhoppningsvis tre andra glada galningar så att ni faktiskt har ett lag, på FACEBOOK-EVENEMANGET. Förhoppningsvis innebär det att jag får inviga Lazer Swarm-stationen också, om det nu blir något av. Vad väntar du på? Anmäl dig, för tusan djävlar!
https://www.facebook.com/events/1500749856819573/?fref=ts#


Förutom dessa laserluktande lustigheter har den gode doktorn mest ägnat sig åt litterärt svullande och samt pillipillande med fingrarna på ett annat litet hobbyprojekt, som snart kanske avslöjas. Förutsatt att det kommer någonstans. På återseende, gott folk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar