lördag 10 januari 2015

Vårstädning i laserfabriken

Efter att Halo-pistolen åkte i soporna så har det varit särdeles tyst på laserfronten hos er ödmjuke skribent, bortsett från införskaffandet av några zombiesensorer inför framtida scenariospel. Nu ser det visserligen inte ut som att undertecknad kommer att genomföra några byggen inom den närmaste tiden p.g.a. såväl utrymmes- som engagemangsbrist, men därmed inte sagt att jag inte planerar några projekt nu under våren.

BOOM! Headshot!
Framför allt har jag fortfarande några puffror kvar att installera uttag för externa sensorer på, varav några är av en modell som jag inte ens vet om ingreppet kommer att fungera på. Relaterat till detta så är det även dags att jag sätter igång och bygger just fler externa sensorer. För närvarande har jag fyra huvudband, och jag siktar på att åtminstone dubbla det antalet.
Annars planerar jag att lägga fokus på det rent estetiska, dvs att måla om de där brandgula otygen till något lite mer science fiction-stinkande färgschema - riktigt vad har jag dock inte bestämt mig för än.

Avundsjuk blir man.
I övrigt håller jag mig ganska passiv i väntan på vad andra fantaster inom moddningsscenen hittar på. Förhoppningsvis är Bazookafied & Co på gång med 3d-utskrivna adaptrar för att fästa Nerf-kolvar på pistolerna. Såväl LT-MMO som LazerSwarm verkar jobba för fullt på sina respektive hosting-stationer, och jag hoppas verkligen att jag får möjlighet att lägga mina klibbiga händer på en Nomad snart.

Som sagt. Avundsjuk.
En annan pryl som jag hoppas kunna komma över, alternativt bygga själv, är kulsprute-adaptern till Phoenix LTX, som i princip är färdigutvecklad och fri för vem som helst att sätta ihop. Om jag väl får tummen ur och lyckas sätta ihop en så lär den dock tyvärr inte bli lika häftig som CTDYNEs variant i tidigare nämnda länk.

Det ska ju dock medges att jag är liiite sugen på att offra ännu en LTTO Deluxe och sätta ihop ännu en klumpig, nästintill stationär kulpsruta - mest för att det än en gång finns minigun-leksaker med roterande pipor att tillgå. Det känns ju dock som ett lite väl saftigt projekt att dra igång, och skulle dessutom innebära att mitt laserförråd tar ännu större plats.

Alla väntar väl på tillfället att upprepa scenen från Terminator 2. Med laser.

Annars håller jag fortsatt ögonen på Skirmos, open source-projektet som ser väldigt lovande ut. Jag har visserligen inte gjort någon förbeställning, utan tänker vänta med köp tills jag sett några recensioner. Om det skulle visa sig att det motsvarar förväntningarna så är risken stor att jag överger gamla Lazer Tag och byter system helt, det är ju trots allt ett system med över tio år på nacken, och det är ju inte en oansenlig chans att elektroniken börjar ge upp snart.

Utöver laserprojekten så har jag planer för såväl mordmysterie-rekvisita, som diverse serieprojekt jag gärna skulle börja realisera, men det tar vi framöver. Tills vidare säger jag auf Wiedersehen!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar